Alla inlägg den 10 juni 2007

Av Johanna - 10 juni 2007 21:09

En underbar sommardag. Vaknar trött, T ringer och är pepp på att bada. Hon kommer och sen går jag, W och T iväg och inhandlar sushi. Sushi till frukost b t w, det ni ;) Vi äter sushi i parken och dricker massa vatten för det är ju hur varmt som helst. Sen så bär det av hem igen, på med badkläder och packa handduken.


Jag lånar cykel av W som är alldeles för liten. Det känns inte så bra men det går bara inte att åka buss i värmen. Min egna cykel fick ju hastigt och lustigt punka i fredags när jag skulle ner på stan och luncha. Nåväl. T och jag börjar cykla, enligt Eniro skulle det vara 7,5 km till badet i Sunnersta. Uppsala är skruttigt på den fronten, inget bad på nära avstånd. Såklart cyklar vi lite knasigt så det blir nog längre än 7,5 km. Och det är massa sol och uppförsbackar men vi kommer fram. Köper glass och vatten. Sen går solen i moln.


Moln moln moln ville aldrig försvinna. Vi badar i alla fall. Långgrunt så det borde ju vara skönt i vattnet tänker vi. ICKE. Men vi lyckas komma i. Vi badar och badar och väntar på att solen ska komma tillbaka så att vi kan gå upp och torka skönt. Men med blåbärsläppar kravlar vi oss upp för det kommer aldrig någon sol. Invirade i handdukar väntar vi ytterligare. Men när det börjar regna så bestämmer vi oss för att åka hem.


Vi åker en bättre väg hem. Och solen börjar skina så vi torkar fint och behöver inte frysa.  Skönt.


Väl hemma bjuder W mig på sallad på balkongen. Det var jag värd för jag har varit snäll mot W säger W. Jag har köpt jordgubbar så till efterrätt äter vi upp dem med tofuglass, vaniljsmak. Fräscht. Det börjar regna och vi sitter och tittar på lustigt väder. Multiregnbågar - en regnbåge som var tre regnbågar i samma; roggbivroggbivroggbiv liksom. På vissa ställen lyser solen och på andra inte. Det var jättesnyggt, bilder kommer någon gång. 


Avslutar kvällen med en god bok i soffan, har börjat på "Sov du så diskar jag" av Stig Classon. Den verkar jättebra. H får fnatt och bakar jättemycket jättegoda havrekakor som jag avnjuter i liggande ställning. 


Vilken lyxig dag. Somnar nöjd. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<<
Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards