Alla inlägg den 23 september 2007

Av Johanna - 23 september 2007 21:42

Mår fortfarande illa. Ska stämma Orvars ;) Har inte kunnat göra särskilt många vettiga saker idag. Burarna blev bytta och soporna blev slängda. Annars har jag mest tittat på tv via svts hemsida och legat i sängen. Irriterande.


Nu är det deckare på tv. Mys. Ska kolla och kanske försöka äta en kärleksmums.

mat
Av Johanna - 23 september 2007 10:23

Fick höra det ryktas om att det skulle bli vintertid  idag. Är det det? Jag blir lite förvirrad, klockan här på bloggagratis visar samma tid som alla mina icke omställda klockor. Det skulle vara skönt med en timme till idag.


I fredags hade vi vernissage. Det gick bra och det kom jättemycket folk. Var helt slut efteråt. Jag blev lite förvånad för flera kom fram och sa att de tyckte mycket om en grön, väldigt mörk tavla jag gjort där det liksom svagt framträder ett ansikte. Tidigare hade jag bara hört att den såg läskig ut, som en zombi. Tack alla som kom!


Sov över hos S i fredags natt. Så i lördags morse gjorde vi bourek igen som vi åt ihop med yoghurt. Det är en sån höjdarfrukost. Jag har fotat dem denna gång. Ska lägga upp bilder så ni får se hur de ser ut, men nu glömde jag kameran hos S. Solen sken och jag, S, L och E gick en sväng på stan. Vi var inne på myrornas och suckade över hutlösa priser. Jag hittade en röd byxdress i velour som jag var så sugen på. Men den var lite för liten och det är allt annat än snyggt. Vi avslutade stadsvandringen med en fika på Joels.


På kvällen tänkte vi gå på bio. Men det fanns inte några bra platser kvar. Så i gick och satte oss på Orvars och åt och tog en öl istället. Jag beställde en vegitarisk hamburgare som var kall/fryst i mitten. Jag klagade och av någon anledning så lät jag väldigt otrevlig. Det var inte alls meningen. Jag hade ett väldigt stroppigt tonläge när jag sade till så jag mitt klagomål ledde inte till något mer än att vi satt och skrattade åt mitt beteende för det var så konstigt. Sen började jag må jätteilla och var tvungen att åka hem. En del straffar gud med detsamma.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards